SPONSORER

Som privatlag er gode støttespillere og samarbeidspartnere helt avgjørende. Vi er stolte og ydmyke over alle de flotte sponsorene vi har på Team Mesterbakeren. Dersom du ønsker å bli en del av Norges beste privatlag i skiskyting finner du kontaktskjema nederst på denne siden!

Navnesponsor

Mesterbakeren forsyner hver dag butikker over hele landet med ferske brød, boller og rundstykker. Mesterbakerens ambisjon er å tilby det beste innen brød- og bakevarer til norske forbrukere, uten at det koster mer. 

Hovedsponsorer

Hathon fokuserer på eiendomsinvesteringer hovedsakelig i Norge, Sverige og Danmark. Eiendomsinvesteringene inkluderer både langsiktige eiendomsbesittelser og utviklingsprosjekter. I tillegg har konsernet finansielle investeringer. 


Ragde Eiendom AS har eksistert siden 1995 og vi arbeider primært med kjøp og salg av bolig- og næringseiendom, i tillegg til utleie.

Hovedkontoret har beliggenhet på Ensjø i Oslo.

I dag består konsernet Ragde Eiendom AS av 370 selskaper og datterselskaper. Det betyr nesten 1,950 millioner kvadratmeter næringseiendom. Vi har hovedvekt i Oslo og Bergen, men eier også bygg i Belgia, Nederland, Sverige, Danmark og Finland.


Trimtex er vår klesleverandør. De spesialiserer seg på klubb- og teambekledning av beste kvalitet. Trenings- og konkurransebekledningen fra Trimtex gjør at vi presterer på vårt beste, uansett forhold!

Delsponsorer + teamsupportere

Bli med på laget!

TEAM MESTERBAKEREN

Telefonnummer
(+47) 958 05 830

E-post
ktorebe@hotmail.com