SPONSORER

Som privatlag er gode støttespillere og samarbeidspartnere helt avgjørende. Vi er stolte og ydmyke over alle de flotte sponsorene vi har på Team Mesterbakeren. Dersom du ønsker å bli en del av Norges beste privatlag i skiskyting finner du kontaktskjema nederst på denne siden!

Navnesponsor

Mesterbakeren forsyner hver dag butikker over hele landet med ferske brød, boller og rundstykker. Mesterbakerens ambisjon er å tilby det beste innen brød- og bakevarer til norske forbrukere, uten at det koster mer. 

Hovedsponsorer

Hathon fokuserer på eiendomsinvesteringer hovedsakelig i Norge, Sverige og Danmark. Eiendomsinvesteringene inkluderer både langsiktige eiendomsbesittelser og utviklingsprosjekter. I tillegg har konsernet finansielle investeringer. 


Møllerens er merkevaren til Norgesmøllene AS og representerer over 150 år med samlet kunnskap om korn. Møllerens verdier er stolthet, fremtidsrettet, lagspiller og kvalitet.  Og vi i Team Mesterbakeren mener Møllerens leverer de raskeste og beste bollene! 


Sjusjøen Skisenter Natrudstilen. Familievennlig skianlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små. Vi tilbyr skiskole og har en fullverdig skiutleie i vår butikk. Har rulleskianlegg med 40 skiver og flotte forhold hele sesongen! 


Trimtex er vår klesleverandør. De spesialiserer seg på klubb- og teambekledning av beste kvalitet. Trenings- og konkurransebekledningen fra Trimtex gjør at vi presterer på vårt beste, uansett forhold!

Delsponsorer + teamsupportere

Bli med på laget!

TEAM MESTERBAKEREN

Telefonnummer
(+47) 958 05 830

E-post
ktorebe@hotmail.com